Inmiddels 1 ½ jaar geleden was het zover, tijd om mijn droom te leven en mijn toffe baan in vast dienstverband op te zeggen. “Heb je ook een site?” Was een veelgehoorde vraag. “Nee, die is in de maak” en “Ik geloof in de kracht van mijn netwerk” waren antwoorden die ik gaf. Totdat ik een paar maanden geleden toegaf: Hier heb ik hulp bij nodig. Hulp van iemand die van een afstand kijkt naar mijn diensten en naar wat ik uit wil stralen. Iemand die mijn teksten kan vertalen naar korte krachtige teksten. Een sfeer kan neerzetten die zowel warmte, vertrouwen en zakelijkheid uitstraalt. Dat is toch echt een vak apart!

Mirella als merk
“Mirella, jij bent het merk, dus foto’s van jou zijn een must!” zei Joyce die mij hielp met mijn website. Dus zo begon ik eerst met een aantal “home made” foto’s te experimenteren. Maar dat was het toch net niet. En dat zorgde onbewust voor onzekerheid. Grrr… gek werd ik van mezelf! Mijn man zei nog lief: “Een eigen website, dat is een creatief proces, dat moet groeien”.

Alles wat je aandacht geeft groeit
En zo groeide ook mijn zekerheid over mijn eigen website én mezelf. Niet voor niks is en veel gehoorde uitspraak: Alles wat je aandacht geeft, groeit. Ik besefte, zelf hoef ik niet zo in het middelpunt te staan. Ik help juist anderen om het beste uit zichzelf te halen en in beweging te komen. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk dat ik het juiste voorbeeld geef. Dus ging ik op zoek naar een professionele fotograaf. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Eerlijk is eerlijk, het was een beetje spannend om volledig in het middelpunt te staan maar wat een gaaf, leerzaam en creatief proces was dat!

Omarm wie je bent
Van de week kwam de toepasselijk zin voorbij: “Omarm wie je bent en word daarmee de gelukkigste versie van jezelf”. Dat is wat ik doe. Ik omarm mezelf. Met gepaste trots zeg ik dan ook: “Mijn website is live. Met foto’s van mezelf. In de meest pure vorm. Want daar ligt mijn kracht!

Omarm jij ook wie je bent? 

Hartelijke groet,

Mirella

*Met dank aan Joyce de Bie voor hulp aan mijn website, Anne Reitsma voor de geweldige foto’s en mijn man Ferry voor zijn technische en creatieve ondersteuning aan mijn website, het ontwerp van mijn logo en zijn geduld 😉