Individuele coaching
Wil jij weer zélf bewuste keuzes maken? Paktalent helpt jou om jouw leven meer in balans te brengen.

Paktalent ondersteunt je tijdens coachsessies door het stellen van vragen waarop alleen jij het antwoord weet. Dit doe ik op een heldere, rustige manier waarbij ik je uitdaag echt naar jezelf te kijken. Ik combineer de gesprekken met oefeningen uit de mindfulness. Daarbij ga je vooral aan de slag in het nu. Wat helpt jou op dit moment verder? Hoe ga jij om met een bepaalde gebeurtenis? Je leert hierbij goed voor jezelf te zorgen.

Door de integratie van mindfulness is de coaching ook zeer geschikt bij overspannenheid, depressieve klachten en burn-out verschijnselen. Je leert snel weer grip te krijgen op je leven en de omstandigheden zodat je weer positieve energie hebt om de dingen te doen op jouw manier.

Een persoonlijke coachsessie duurt ongeveer 1 ½ uur. Een coachtraject duurt gemiddeld
5 – 8 sessies, afhankelijk van jouw coachvraag. Ik werk niet met een vast programma, want ieder mens is uniek. Ik kijk naar wat jij op dit moment nodig hebt. De coachsessies vinden plaats in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie over coaching

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek voel jij of ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen. Als dat zo is, maak ik een offerte en start – na akkoord van jou en jouw eventuele werkgever – het coachtraject.

Interesse of meer informatie? Neem gerust contact op.

 • Leren hoe je bewuste keuzes maakt op het gebied van werk en privé

 • Leren hoe je jouw leven meer in balans brengt

 • Jouw zelfbewustzijn te versterken

 • Jouw zelfvertrouwen te vergroten en zo dromen en doelen waarmaken

 • Minder stress en meer ontspanning te ervaren en dat vast te houden

 • Jou inzicht verschaffen in je drijfveren, gedrag en talenten

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven

Teamontwikkeling en begeleiding
Kan jouw team een boost gebruiken? Paktalent verzorgt teamontwikkeling en begeleiding zodat jouw team weer gemotiveerd en met plezier te werk gaat.

Loopt het niet zo lekker in jouw team? Gaat de samenwerking moeizaam? Zijn jullie de onderlinge verbinding kwijt? Willen jullie elkaar en elkaars talenten beter leren kennen en deze in te zetten? Spreken jullie over elkaar in plaats van met elkaar? Dit is een greep uit situaties waarbij teambegeleiding jullie op weg kan helpen.

Bij teambegeleiding gaat het om de onderlinge samenwerking en interactie. In veel teams zijn er zaken ‘onder de oppervlakte’ die het functioneren van het team beïnvloeden. Die komen tijdens de sessies boven water en zijn dan ook onderwerp van gesprek.

Meer informatie over teambegeleiding

Teamontwikkeling en -begeleiding is maatwerk. Jouw specifieke vraag is mijn uitgangspunt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem gerust contact op.

Teambegeleiding zorgt onder andere voor:

 • Betere samenwerking
 • Een blijvend en beter resultaat door duidelijke rollen en verantwoordelijkheden
 • Een pro-actief team dat met minder inspanningen doelen haalt
 • Een gemotiveerd team dat met plezier en energie te werk gaat
 • Transparantie
 • Verbinding

Mensen zijn niet lastig, mensen zijn verschillend. En dát is best lastig!