“Als bevlogen en energieke vrouw heb ik een missie: anderen helpen om zich bewust te zijn van haar of zijn talenten om met veel plezier, aandacht en in balans in het nu te leven. Dit doe ik vanuit verbinding, vertrouwen en met energie.”

Als senior HR adviseur/ organisatieadviseur gaf ik steeds vaker trainingen en begeleidde ik teams en individuele medewerkers tijdens hun zoektocht naar o.a. de eigen identiteit, talenten en valkuilen, het goed zorgen voor je zelf en het mindful werken. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik trainingen wilde verzorgen bij andere organisaties, medewerkers wilde coachen of een interim opdracht wilde doen.

Gedachtenspinsels en dromen heb ik omgezet in daadkracht: ik help mensen in beweging te komen en zichzelf te ontwikkelen. Dat doe ik vol liefde, passie en plezier met aandacht voor jou als klant en jouw persoonlijke vraag.

 

Mijn lichaam vertelt mij alles

Omdat het verbinden en coachen door mijn hele lijf stroomt, volgde ik naast mijn werk als HR professional diverse coachopleidingen. Waaronder Mindfulness in coaching. Deze opleiding heeft mij op persoonlijk vlak veel gebracht. Ik leerde nog meer in het nu te leven en aandachtig te zijn. Mijn liefde voor mindful leven en ademen werd geboren! Ik besloot mezelf verder te bekwamen in mindfulness om dit vervolgens toe te passen in mijn trainingen en coachsessies.

Naast de mindfulness heeft yoga -vanaf de zwangerschap van mijn dochter- veel voor mij betekent. Mijn lichaam vertelt mij alles. Daarom besloot ik de opleiding tot yin-yoga docent te volgen om zo alle elementen van lichaam, geest en adem met elkaar te kunnen verbinden.

Dit doe ik in het dagelijks leven

Ik woon samen met mijn man, dochter (2009) en zoon (2011) in Berkel en Rodenrijs. Ik geniet van een lekkere bos- of strandwandeling, spelletjes doen met mijn gezin en het lezen van een goed boek met een grote mok thee. Ik integreer yoga en meditatie in mijn dagelijkse ritme (zonder geitenwollensokken) en kan mooie muziek erg waarderen. Ik ben een echt familiemens en erg loyaal naar mijn lieve vriendinnen en vrienden.

Mijn motto: Alles is liefde!

Achtergrond

Ik heb ruim 13 jaar ervaring als HR professional en heb o.a. deze rollen mogen vervullen:

  • Projectleider HR voor o.a. de volgende thema’s: vernieuwen gesprekscyclus, competentiemanagement, talentmanagement, toekomstgericht werken, eigenaarschap, SPP, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, vernieuwen W&S.
  • Programmamanager cultuurtraject
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren bestuur en management
  • Aansturen HR team en projectgroepen
  • Ontwikkelen en actualiseren HR beleid
  • Opleiden en ontwikkelen
  • Arbo en verzuim
  • Coaching medewerkers en managers
  • Geven van trainingen

Voor een compleet overzicht van mijn werkervaring en mijn gevolgde opleidingen verwijs ik je graag naar mijn profiel op LinkedIn.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Of voor jouw team/organisatie? Kijk gerust eens verder bij mijn diensten of neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik ontmoet je graag!