Paktalent helpt jou graag om je weer bewust te worden van jezelf en jouw talenten om met veel plezier, aandacht en in balans in het nu te leven. Dit doe ik vanuit verbinding, vertrouwen en met enthousiasme.

logox2

Paktalent staat voor Persoonlijk, Actie en Klantgericht. Ik geloof in de kracht van authenticiteit. Daarbij hoort een persoonlijke aanpak waarbij er echt aandacht is voor jou als individu. Ik luister naar jouw behoefte. Ik bezit wel over daadkracht. Het blijft dus niet alleen bij stilzitten en luisteren. Je gaat zelf aan de slag zodat je ervaart wat er gebeurd. Ook word je je bewust van jouw handelingen en ontwikkeling. Want alleen door zelf te doen pak jij jouw talent vast!

Coaching

Vaak gaat alles vanzelf goed, maar soms loop je even vast en kom je er zelf niet uit. Krijg inzicht in waar jij gelukkig van wordt zodat je zelf bewuste keuzes maakt op het gebied van werk en privé. Of zet coaching in voor jouw team voor een betere samenwerking.

Mindfulness & Yoga

Zorg voor vitale en gelukkige medewerkers door hen de balans tussen inspanning en ontspanning te laten vinden. Een must voor een positievere en stressloze werksfeer.

HR- & Organisatieadvies

Vakkundige interim ondersteuning op het gebied van HR en organisatieontwikkeling vanuit een voorliefde voor het in beweging krijgen van mensen.

Mirella is een bevlogen HRM adviseur. Zij is in staat de organisatie in beweging te brengen en helpt medewerkers te ontwikkelen. Ik ben erg blij met de samenwerking, de creatieve en verrassende ideeën en de oplossingsgerichte manier van werken van Mirella.

Driss, De Sleutels

Down to earth met een passie voor yoga en meditatie. Een yogales van Mirella is ontspannend, maar met een fijne dosis uitdaging. Een retreat bij haar is echt een cadeautje aan jezelf!

Helga

Door gesprekken, opdrachten, yoga en wandelen heeft Mirella mij geleerd om naar mijzelf te luisteren. En om te leven met aandacht en niet te oordelen over een ander. Ik heb Mirella ervaren als een kundige coach die goed luistert en op een fijne manier de juiste vragen stelt. Zij heeft mij echt geholpen en raad haar zeker aan als coach!

Marleen
Contact

Meer informatie of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@paktalent.nl of bel/app naar 06-28333064.